Σχέδια Ζωής
To UniPlan αποτελεί την ιδανική λύση για εταιρείες και οργανισμούς που επιθυμούν να παρέχουν στα μέλη τους ένα ομαδικό επενδυτικό σχέδιο το οποίο να συνδυάζει την ασφαλιστική κάλυψη με τη δημιουργία κεφαλαίου μέσω συστηματικής αποταμίευσης και επένδυσης
UniPlan

Το UniPlan αποτελεί την ιδανική λύση για εταιρείες και οργανισμούς που επιθυμούν να παρέχουν στα μέλη τους ένα ομαδικό επενδυτικό σχέδιο το οποίο να συνδυάζει την ασφαλιστική κάλυψη  με τη δημιουργία κεφαλαίου μέσω συστηματικής αποταμίευσης και επένδυσης. Ταυτόχρονα καθιστά ισχυρότερους τους δεσμούς της επιχείρησης και του οργανισμού με το ανθρώπινο τους δυναμικό και συντελεί στην ανάπτυξη και δημιουργία μακρόχρονης συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

Η διάρκεια του σχεδίου μπορεί να είναι από 10 μέχρι 45 χρόνια και οι εισφορές μπορούν να γίνονται από τον εργοδότη, από το μέλος, ή και από τους δύο.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς με αριθμό μελών άνω των 10 ατόμων.

Με το UniPlan:

  • Η διαχείριση που γίνεται για κάθε μέλος είναι εξατομικευμένη αφού παρέχεται η ευχέρεια για συμμετοχή στην επενδυτική διαχείριση των ασφαλίστρων ανάλογα με το επενδυτικό προφίλ και τους επενδυτικούς στόχους του κάθε μέλους. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα, αναπροσαρμογής ασφαλίστρων ανάλογα με το εισόδημα και τις ανάγκες του μέλους.
  • Για τα ασφάλιστρα που καταβάλλονται τόσο από τα μέλη όσο και από τους εργοδότες υπάρχει η δυνατότητα φοροαπαλλαγής.
  • Ως ομαδικό σχέδιο παρέχει επιπρόσθετα ωφελήματα και δικαιώματα όπως:
    • αυξημένη επένδυση πρώτου χρόνου
    • ευχέρεια αναπροσαρμογής του ασφαλίστρου, χωρίς περιορισμό για ελάχιστο ποσό αύξησης
    • συμμετοχή στα εσωτερικά επενδυτικά ταμεία της Universal Life

Σε περίπτωση αποχώρησης του μέλους από την επιχείρηση ή τον οργανισμό στον οποίο συμμετέχει, παρέχεται δικαίωμα εξαγοράς του σχεδίου ή συνέχισης του ως ατομικό συμβόλαιο ζωής συνδεδεμένο με επενδυτικές μονάδες των Εσωτερικών Επενδυτικών Ταμείων της Universal Life.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας πιο κάτω τα στοιχεία σας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με UniPlan. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου
Ονοματεπώνυμο*
Επαρχία διαμονής*
Ηλεκτρονική διεύθυνση*
Τηλέφωνο*
Όνομα Εταιρείας
Θέση*
Είστε πελάτης της Universal Life;* Ναι Οχι
* Υποχρεωτικά πεδία