Δωρεά Τρισδιάστατου Φουσκωτού

Στα πλαίσια της 29ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΣΥΚΑΦ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία, η Universal Life παρέδωσε τρισδιάστατο φουσκωτό ομοίωμα του Παχέος Εντέρου για τις ανάγκες του Συνδέσμου και της νεοσύστατης Ομάδας Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων, Αλθέα, της οποίας η Universal Life είναι ο Μέγας Χορηγός.

Το τρισδιάστατο φουσκωτό αποτελεί ένα πρωτοποριακό εργαλείο ενημέρωσης το οποίο θα χρησιμοποιείται από την Αλθέα για επιμόρφωση του κοινού με στόχο την ευαισθητοποίηση του για τη σημαντικότητα διενέργειας προληπτικών ελέγχων. Σε δήλωση της η κ. Δώρα Κωνσταντινίδου, Υπεύθυνη Διαφώτισης του ΠΑΣΥΚΑΦ, αφού ευχαρίστησε την Universal Life για την ευγενή χορηγία της αναφερόμενη στο έργο και στους στόχους της Ομάδας Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων, δήλωσε πως το τρισδιάστατο φουσκωτό έντερο θα αποτελέσει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τη διαφώτιση και αφύπνιση του κόσμου για τον καρκίνο του Παχέος Εντέρου, ο οποίος είναι ο τρίτος συχνότερος καρκίνος διεθνώς. 

Εκ μέρους της Universal Life η Ανώτερη Λειτουργός Μάρκετινγκ κ. Αιμιλία Ορφανίδου δήλωσε: “Με την κίνηση μας αυτή ευχόμαστε  να συμβάλουμε στο έργο διαφώτισης και πρόληψης που επιτελεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ και να βοηθήσουμε στην μείωση των περιστατικών του καρκίνου Παχέος Εντέρου στον τόπο μας.  Η δωρεά αυτή αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη για αυτό που ως Universal Life δυναμικά υποστηρίζουμε:  ότι κάθε ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη”.

Ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης