"Το Αστέρι του ΠΑΣΥΚΑΦ"

Η Universal Life για 3η συνεχή χρονιά, χορηγεί τη Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Το Αστέρι του ΠΑΣΥΚΑΦ» η οποία έχει σαν στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου έτσι ώστε να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους συνανθρώπους μας που παλεύουν με τον καρκίνο αλλά και στις οικογένειες τους.  Ως Διαχρονικός Χορηγός και συνοδοιπόρος του ΠΑΣΥΚΑΦ για 28 ολόκληρα χρόνια, η Universal Life επαναλαμβάνει και φέτος τη χορηγία της συγκινητικής αυτής ενέργειας για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το έργο που επιτελεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ.

Για την εκστρατεία έχει ειδικά σχεδιαστεί μια ιστοσελίδα, το www.donateastar.org, η οποία παρέχει τη δυνατότητα αγοράς και αποστολής χριστουγεννιάτικων αστεριών σε νοσηλευτήρια που έχει επιλέξει ο ΠΑΣΥΚΑΦ. Οι χρήστες ακολουθώντας μια πολύ απλή διαδικασία, μπορούν να διαλέξουν τα νοσηλευτήρια ή ακόμα και τους ασθενείς στους οποίους θέλουν να στείλουν τις ευχές τους. Ο ΠΑΣΥΚΑΦ θα κρεμάσει όλα τα αστέρια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κάθε νοσηλευτηρίου που επιλέγει ο κάθε χρήστης.  

Σε δήλωση του ο Γενικός Διευθυντής της Universal Life κ. Κύπρος Μοιράνθης, δήλωσε πως η εκστρατεία αποτελεί μια ευκαιρία να ενώσουμε και φέτος τα Χριστούγεννα τις φωνές μας ενάντια στο καρκίνο. Όπως ανέφερε σχετικά, οι εισφορές που γίνονται μέσα από την εκστρατεία αυτή του ΠΑΣΥΚΑΦ έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς εκτός από την οικονομική ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Συνδέσμου, προσφέρουν χαρά, και στέλλουν μήνυμα αγάπης και ελπίδας στους ασθενείς και τις οικογένειες τους».

Ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης