Ακόμα μια πρωτιά για την Universal Life από το περιοδικό World Finance!
Βραβεύτηκε ως η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον κλάδο Ζωής στην Κύπρο!
Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Universal Life
To Διοικητικό Συμβούλιο της Universal Life σε συνεδρία του στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 εξέλεξε ομόφωνα τον κ. Σωκράτη Σολομίδη στη θέση του Προέδρου.
Universal Life: Για μια ακόμα χρονιά στηρίζει την παιδεία και επιβραβεύει την αριστεία
Η Universal Life, στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης της παιδείας και του πολιτισμού, τα οποία αποτελούν βασικούς άξονες της στρατηγικής της σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ήταν για μια ακόμα χρονιά χορηγός του αριστείου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019
Universal Life: Ανθρώπινο Δυναμικό και Ασφαλιστές αγκαλιάζουν την εκστρατεία του ΠΣΣΕ «Όλα τα παιδια με σχολικά»
Η Universal Life, στα πλαίσια της συνεισφοράς της σε τομείς που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας και του κοινωνικού της έργου, ήταν υποστηρικτής της εκστρατείας «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά», την οποία οργάνωσε για 5η συνεχόμενη χρονιά το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ).
Universal Life: Χορηγός του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού
Η Universal Life, στα πλαίσια επέκτασης του κοινωνικού της έργου και της συνεισφοράς της σε τομείς που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας, ανακοίνωσε τη διαχρονική στήριξη της προς το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ).
Τελετή βράβευσης του διαγωνισμού «Μαγείρεψε υγιεινά, ζήσε καλύτερα» από τον ΠΑΣΥΚΑΦ και την Universal Life
Πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα, την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο Plato του Intercollege στη Λευκωσία, η τελετή βράβευσης των νικητών του διαγωνισμού μαγειρικής «Μαγείρεψε υγιεινά, ζήσε καλύτερα», ο οποίος συνδιοργανώθηκε από την Universal Life και την ομάδα αντιμετώπισης γαστρεντερικών καρκίνων «αλθέα» του ΠΑΣΥΚΑΦ.
Η βραδιά των Κορυφαίων Αστεριών της Universal Life!
Τις επιτυχίες των Κορυφαίων Ασφαλιστών του 2018 γιόρτασε η Universal Life σε μια φαντασμαγορική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό την Παρασκευή, 31 Μαΐου.