Η Universal Life «κάνει το αύριο καλύτερο» και στις πληγείσες κοινότητες της ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας
Η Universal Life στα πλαίσια της ευρύτερης περιβαλλοντικής της πολιτικής και κάνοντας πράξη το σλόγκαν της «Κάνουμε το αύριο καλύτερο», συνεισφέρει έμπρακτα στην προστασία και αποκατάσταση των περιοχών που πλήγηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό και Λάρνακα
Οι βραβεύσεις των κορυφαίων της Universal Life!
Τις επιτυχίες των Κορυφαίων Ασφαλιστών του 2020 γιόρτασε η Universal Life σε τελετή Βραβεύσεων που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο St Raphael στη Λεμεσό, την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου.
Universal Life: Στηρίζει τα παιδιά οικογενειών που πλήγηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές
Η Universal Life δείχνοντας για μια ακόμα φορά το ανθρώπινο της πρόσωπο και κάνοντας πράξη τη δέσμευση της να συνεισφέρει σε τομείς που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας, βάζει το δικό της λιθαράκι για στήριξη των οικογενειών που βιώνουν τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν πρόσφατα τις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας. .
Universal Life: Αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του νέου προτύπου IFRS 17 με λύσεις SAP
Η Universal Life επιλέγει τη λύση SAP S/4HANA® for financial products subledger, insurance option, στοχεύοντας στον χρηματοοικονομικό μετασχηματισμό της καθώς και στη συμμόρφωση με τις προκλήσεις του νέου Διεθνούς Προτύπου Χρηματοοικονομικής Αναφοράς - ΔΠΧΑ 17 (IFRS 17). Το έργο θα υλοποιηθεί από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της SAP, impovIT Global Ltd και AMS-Advanced Management Solutions Ltd.
Universal Life: Για μια ακόμα χρονιά στηρίζει την παιδεία και επιβραβεύει την αριστεία
Στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης της παιδείας και του πολιτισμού, τα οποία αποτελούν βασικούς άξονες της στρατηγικής της Universal Life για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, η Εταιρεία ήταν για μια ακόμα χρονιά χορηγός του αριστείου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.
Universal Life: Απρόσκοπτα συνεχίζεται η παροχή υπηρεσιών στους πελάτες της
H Universal Life έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των πελατών και των εργαζομένων της ανακοινώνει ότι μετά το πρόσφατο Διάταγμα για περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού, τα γραφεία και υποκαταστήματα της θα είναι κλειστά για εξυπηρέτηση πελατών μέχρι και τη λήξη των περιοριστικών μέτρων.
Universal Life: Τιμητική Βράβευση για την εφαρμογή της Διαδικτυακής Πύλης Πελατών U connect
Μεγάλη διάκριση για την Universal Life στα Cyprus Mobile Excellence Awards 2020, αφού η κινητή εφαρμογή για τη διαδικτυακή πύλη πελατών της Εταιρείας, U connect, κατέκτησε το βραβείο στην κατηγορία Insurance apps.