Διαχρονική η στήριξη της Universal Life στον ΠΑΣΥΚΑΦ για 33η χρονιά
Με το σύνθημα «Μαζεύουμε αγάπη, δίνουμε φως» και το μήνυμα ότι η αγάπη και η προσφορά θα κάνει και φέτος τη διαφορά για άτομα με εμπειρία καρκίνου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) κήρυξε την έναρξη της 31ης Παγκύπριας εκστρατείας ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης, διαχρονικός χορηγός της οποίας είναι η Universal Life.
Διαχρονική στήριξη της Universal Life προς την παιδεία και την αριστεία
H Universal Life ήταν για μια ακόμα χρονιά υποστηρικτής της αριστείας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης της παιδείας και του πολιτισμού, τα οποία αποτελούν βασικούς άξονες της στρατηγικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
Η Universal Life στηρίζει για 20η συνεχή χρονιά τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου
Με την ευκαιρία της 22ης Ετήσιας Βδομάδας Ρευματοπαθειών, ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου (ΣυΡεΚ) διοργάνωσε Διάσκεψη Τύπου την Παρασκευή, 6 Μαΐου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων των κεντρικών γραφείων της Universal Life στη Λευκωσία. Στη διάσκεψη ανακοινώθηκε η έναρξη της Παγκύπριας Εκστρατείας «Δες το αλλιώς, #ΣΥμποΡΕΥόΜΑστε» στην οποία η Universal Life είναι Διαχρονικός Χορηγός και έχει ως κύριο στόχο τη διαφώτιση του κοινού για την σημαντικότητα της έγκαιρης διάγνωσης στις ρευματοπάθειες.
Συμμετοχή της Universal Life στο Συνέδριο «Το Μέλλον του Συνταξιοδοτικού Συστήματος και των Ταμείων Προνοίας στην Κύπρο»
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) διοργάνωσε την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022, Συνέδριο με θέμα «Το Μέλλον του Συνταξιοδοτικού Συστήματος και των Ταμείων Προνοίας στην Κύπρο» και παράλληλα Έκθεση υπηρεσιών και προϊόντων στην οποία η Universal Life συμμετείχε με εκθεσιακό περίπτερο.
Ο κ. Παύλος Φωτιάδης Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Universal Life
Σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Universal Life μετά την ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, ο κ. Παύλος Φωτιάδης εξελέγη στη θέση του Προέδρου διαδεχόμενος τον κ. Σωκράτη Σολομίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να υπηρετεί από τη θέση του Αντιπροέδρου.
Universal Life: Επιτυχής υλοποίηση του SAP S/4HANA Financials
Επικεντρωμένη στην υλοποίηση του στόχου για συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του νέου Διεθνές Προτύπου Χρηματοοικονομικής Αναφοράς – ΔΠΧΑ 17 (IFRS 17), η Universal Life ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση της λύσης SAP S/4HANA Financials, για τον εκσυγχρονισμό των οικονομικών της διαδικασιών.