«Ένα βήμα μπροστά» στηρίζοντας την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα»
Ακόμα ένα βήμα μπροστά για την Universal Life η οποία στα πλαίσια της διαχρονικής της συνεργασίας με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) αγκαλιάζει την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» για τη βοήθεια ευάλωτων οικογενειών έτσι ώστε να νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων τις μέρες των γιορτών.
Universal Life: « Ένα βήμα μπροστά» μαζί με την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου
Η Universal Life στα πλαίσια της διαχρονικής της πολιτικής να συνεισφέρει σε τομείς που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας, ανταποκρίνεται σε ένα ακόμη κάλεσμα, στηρίζοντας το έργο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ), η οποία έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με κάκωση νωτιαίου μυελού, την αξιοπρεπή διαβίωση τους και την πλήρη ενσωμάτωση τους στην κοινωνία.
Μέγας Χορηγός της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Παγκρεατικό Καρκίνο
Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας μέρας Παγκρεατικού Καρκίνου στις 17 Νοεμβρίου 2022, η Universal Life ως Μέγας Χορηγός της «Αλθέα» αλλά και ως Διαχρονικός Χορηγός και συνοδοιπόρος του ΠΑΣΥΚΑΦ για 33 ολόκληρα χρόνια, ανταποκρίθηκε και πάλι στο κάλεσμα για συμμετοχή στη κινητοποίηση για διαφώτιση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον παγκρεατικό καρκίνο.
Οι βραβεύσεις των κορυφαίων της Universal Life!
Τις επιτυχίες των Κορυφαίων Ασφαλιστών της για το 2021 γιόρτασε η Universal Life σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου.
Διαχρονική η στήριξη της Universal Life στον ΠΑΣΥΚΑΦ για 33η χρονιά
Με το σύνθημα «Μαζεύουμε αγάπη, δίνουμε φως» και το μήνυμα ότι η αγάπη και η προσφορά θα κάνει και φέτος τη διαφορά για άτομα με εμπειρία καρκίνου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) κήρυξε την έναρξη της 31ης Παγκύπριας εκστρατείας ενημέρωσης και οικονομικής ενίσχυσης, διαχρονικός χορηγός της οποίας είναι η Universal Life.
Διαχρονική στήριξη της Universal Life προς την παιδεία και την αριστεία
H Universal Life ήταν για μια ακόμα χρονιά υποστηρικτής της αριστείας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης της παιδείας και του πολιτισμού, τα οποία αποτελούν βασικούς άξονες της στρατηγικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
Η Universal Life στηρίζει για 20η συνεχή χρονιά τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου
Με την ευκαιρία της 22ης Ετήσιας Βδομάδας Ρευματοπαθειών, ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου (ΣυΡεΚ) διοργάνωσε Διάσκεψη Τύπου την Παρασκευή, 6 Μαΐου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων των κεντρικών γραφείων της Universal Life στη Λευκωσία. Στη διάσκεψη ανακοινώθηκε η έναρξη της Παγκύπριας Εκστρατείας «Δες το αλλιώς, #ΣΥμποΡΕΥόΜΑστε» στην οποία η Universal Life είναι Διαχρονικός Χορηγός και έχει ως κύριο στόχο τη διαφώτιση του κοινού για την σημαντικότητα της έγκαιρης διάγνωσης στις ρευματοπάθειες.