Βραβείο «Universal Life» προς Πρωτεύσαντα Μεταπτυχιακού προγράμματος Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Η Universal Life, στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης της παιδείας και του πολιτισμού, τα οποία αποτελούν βασικούς άξονες της στρατηγικής της σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ήταν χορηγός του αριστείου του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση, Τεχνολογία και Ποιότητα» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚ) για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Η τελετή Αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, στην παρουσία του Πρύτανη του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, καθηγητή Σωκράτη Κάτσικα.   

«Τα βραβεία αποτελούν μια ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου προς τους πρωτεύσαντες φοιτητές του και η Universal Life με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και την αριστεία, στέκεται αρωγός σε τέτοιες ενέργειες» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Universal Life κ. Κύπρος Μοιράνθης, ο οποίος τόνισε πως είναι με ιδιαίτερη χαρά που η Εταιρεία ενισχύει προσπάθειες οι οποίες ευαισθητοποιούν και κινητοποιούν τη μεθοδική και σκληρή δουλειά των αποφοίτων αριστούχων φοιτητών. Τις θερμές του ευχαριστίες προς την Universal Life για τη συμβολή της, εξέφρασε o Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, καθηγητή Σωκράτη Κάτσικα. 

Το βραβείο στον πρωτεύσαντα φοιτητή Γιάννη Παντελή απένειμε η κ. Αιμιλία Ορφανίδου από το Τμήμα Μάρκετινγκ της Universal Life.