Στηρίζουμε για 17η συνεχή χρονιά τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου

Με την ευκαιρία της 19ης Ετήσιας Βδομάδας Ρευματοπαθειών, ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργάνωσε Διάσκεψη Τύπου την Παρασκευή 3 Μαΐου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων των κεντρικών γραφείων της Universal Life στη Λευκωσία. Στη διάσκεψη ανακοινώθηκε η έναρξη  της Παγκύπριας Εκστρατείας «Μην Αργείς, Συνδέσου Τώρα, Ώρα για Εργασία» στην οποία η Universal Life είναι Διαχρονικός Χορηγός και η οποία έχεις ως κύριο στόχο τη διαφώτιση του κοινού γύρω από τη σημαντικότητα της έγκαιρης διάγνωσης για τις ρευματοπάθειες. 

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου, κ. Μάριος Κουλούμας, χαιρέτησε τη διάσκεψη ευχαριστώντας τους χορηγούς και κυρίως την Universal Life για τη διαχρονική της στήριξη και αναφέρθηκε στο ατομικό αλλά και το κοινωνικοοικονομικό κόστος που έχει η καθυστέρηση στη διάγνωση και αντιμετώπιση των ρευματοπαθειών. Τόνισε επίσης τη σημαντικότητα που έχει η εργασία για τα άτομα με ρευματοπάθειες, έτσι ώστε να είναι ενεργοί στην κοινωνία, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. 

Εκ μέρους της Universal Life, η κα. Αιμιλία Ορφανίδου, τόνισε πως η ετήσια Βδομάδα Ρευματοπαθειών αποτελεί πλέον ένα θεσμό ο οποίος κάθε χρόνο πετυχαίνει όλο και περισσότερα,  όχι μόνο προς τη διαφώτιση του κοινού αλλά και την ευαισθητοποίηση όλων μας ώστε να μπορούμε να συμβάλουμε σε μια πιο πολιτισμένη κοινωνία που αποδέχεται τα άτομα με ρευματοπάθειες και τους παρέχει τα εφόδια για μια καλύτερη και πιο ποιοτική διαβίωση. Ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για το τεράστιο έργο που επιτελεί και δήλωσε πως σαν Διαχρονικός Χορηγός τα τελευταία 17 χρόνια, η Universal Life θα συμπορευθεί και θα στηρίξει την εκστρατεία ενημέρωσης με το καλύτερο δυνατό τρόπο.