Συνταξη

Δημιουργήστε ένα σταθερό εισόδημα για τα χρόνια που έρχονται. Προνοήστε από τώρα για τη δημιουργία ενός σταθερού εισοδήματος μετά τη συνταξιοδότηση σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε το βιοτικό σας επίπεδο στην τρίτη ηλικία.

Γιατι χρειαζόμαστε ένα συνταξιοδοτικό σχέδιο

Η αύξηση στο προσδόκιμο ζωής αλλά και η ανεπάρκεια των συστημάτων Κοινωνικής Ασφάλισης, κάνουν τις ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων για έγκαιρο συνταξιοδοτικό προγραμματισμό περισσότερο επιτακτικές από ποτέ. Το εισόδημα που έχει κάποιος όταν εργάζεται δεν θα αναπληρώνεται πλέον από τα ποσά συντάξεων και η ποιότητα ζωής του δεν θα μπορέσει να διατηρηθεί.

Ενα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα είναι πλέον απαραίτητλο για τη συμπλήρωση της κοινωνικής σύνταξης και την εξασφάλιση μιας καλύτερης ζωής στη συνταξιοδότηση.

Γιατί στην Universal Life

Η Universal Life, πάντοτε πρωτοστάτης στην εισαγωγή πρωτοποριακών θεσμών στην ασφάλιση, ήταν η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που πρόσφερε συνταξιοδοτικά προγράμματα στην Κύπρο, τα οποία έχουν σαν στόχο  να προσφέρουν στους ασφαλιζομένους ένα σταθερό εισόδημα μετά τη συνταξιοδότηση, έτσι ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν το βιοτικό τους επίπεδο σ’ αυτή την τόσο σημαντική περίοδο της ζωής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες  και για μια εξατομικευμένη ανάλυση για τις δικές σας συνταξιοδοτικές ανάγκες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα σύγχρονο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ιδανικό για τη συμπλήρωση της κοινωνικής σύνταξης
Εξασφαλίστε ένα εγγυημένο, σταθερό εισόδημα εφ' όρου ζωής διασφαλίζοντας μια άνετη συνταξιοδότηση

Υπολογίστε τον Ετήσιο Φόρο σας

Υπολογίστε τον ετήσιο φόρο εισοδήματός σας και δείτε τί ποσό έχετε διαθέσιμο για ασφάλεια ζωής