Δελτία Τύπου
Universal Life: Στηρίζει ως Μέγας Χορηγός το Μήνα Ενημέρωσης για τον Παγκρεατικό Καρκίνο
Η Universal Life ως Μέγας Χορηγός της Ομάδας Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων, αλλά και ως Διαχρονικός Χορηγός και συνοδοιπόρος του ΠΑΣΥΚΑΦ για 28 ολόκληρα χρόνια, στήριξε τις εκδηλώσεις για το Μήνα Ενημέρωσης για τον Παγκρεατικό Καρκίνο.
Θέσεις Εργασίας στην Universal Life
Κενές θέσεις Διοικητικού Προσωπικού - Administrative Assistants
Ένα ασφαλιστικό συνέδριο που «ανέτρεψε τα δεδομένα»
Με επίκεντρο το μήνυμα «Ανατρέπουμε τα Δεδομένα», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28/09/2017 στo CineStudio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Παγκύπριο ασφαλιστικό συνέδριο της Universal Life.
H Universal Life επιβραβεύει για μια ακόμα χρονιά την αριστεία
Η Universal Life, στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης της παιδείας και του πολιτισμού, για μια ακόμα χρονιά στηρίζει την παιδεία και επιβραβεύει την αριστεία
Διοργάνωση Διάλεξης για τους γονείς για τις προκλήσεις της εφηβείας
Διάλεξη με θέμα «Εφηβεία, μία πρόκληση για τους γονείς» διοργάνωσε η Universal Life σε συνεργασία με τον ανθρωπιστικό οργανισμό Hope For Children.
Πρώτη Ξενάγηση στο Τρισδιάστατο Φουσκωτό
Την πρώτη ξενάγηση σε ένα φουσκωτό διαφορετικό από τ’ άλλα διοργάνωσε η Universal Life σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΚΑΦ και την Ομάδα Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων Αλθέα, στο Mall of Cyprus στις 29 Ιουνίου.
Ετήσια Γενική Συνέλευση της Universal Life
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, η 47η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Universal Life στα Κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λευκωσία.