Δημοσιογραφική Διάσκεψη για τον Μήνα Ενημέρωσης Καρκίνου του Παχέος Εντέρου
Με αφορμή τον Ευρωπαϊκό Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου, o Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) και η Ομάδα Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων, Αλθέα, διοργάνωσαν Διάσκεψη Τύπου την Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018.
Πρόσφατη δωρεά της Universal Life αποτελεί καινοτόμο εργαλείο εκπαίδευσης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου
Ένα ασυνήθιστο εκπαιδευτικό εργαστήριο οργάνωσε η Ομάδα Αντιμετώπισης Γαστρεντερικών Καρκίνων Αλθέα του ΠΑΣΥΚΑΦ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φοιτητών Ιατρικών Σχολών Κύπρου, χρησιμοποιώντας σαν κύριο εργαλείο το τρισδιάστατο φουσκωτό έντερο, το οποίο αποτελεί πρόσφατη δωρεά της Universal Life προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ.
H Universal Life συμβάλλει στην εκστρατεία «Κανένα Παιδάκι χωρίς Δώρο»
H Universal Life, δείχνοντας και πάλι το ανθρώπινο της πρόσωπο, προσέφερε 100 αξιόλογα βιβλία στην Παγκύπρια Χριστουγεννιάτικη Εκστρατεία Αγάπης «Toys With Love” η οποία είχε σαν σύνθημα «Κανένα παιδάκι χωρίς δώρο» και διήρκεσε όλο το Δεκέμβριο.