Εταιρικό Προφίλ

H Universal Life ήταν η πρώτη Κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1970 με βασικό στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο του ασφαλιστικού τομέα στην Κύπρο.

Συμπληρώνοντας πέντε δεκαετίες ζωής και προσφοράς προς την οικονομία και την κοινωνία του τόπου μας, η Universal Life κατέστησε το όνομά της συνώνυμο με την ασφάλεια ζωής και υγείας στην Κύπρο, πρωτοστατώντας στην εισαγωγή θεσμών και σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων καθώς και στη δημιουργία και καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης στους Κυπρίους.

H Universal Life, ως ένας σοβαρός και αξιόπιστος οργανισμός, με πείρα και τεχνογνωσία, με ισχυρή μετοχική δομή και με επίκεντρο τον άνθρωπο, ακολουθεί μια συνεχή τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Σήμερα, η Universal Life, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Φώτος Φωτιάδης, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον Κλάδο Ζωής και ως η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον Κλάδο Υγείας, με διαφορά προσφέροντας παράλληλα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που η Εταιρεία τα τελευταία χρόνια ψηφίζεται διαχρονικά από ανεξάρτητες έρευνες αγοράς ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία ανάμεσα σε όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρείες του Κλάδου Ζωής στην Κύπρο.

Με πνεύμα ανθρωποκεντρικό, η Universal Life διαχρονικά στηρίζει φιλανθρωπικούς οργανισμούς, την παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, με σεβασμό στον άνθρωπο και στην κοινωνία.