Ζωή
Flexible Term Life: Επιπρόσθετα Ωφελήματα
  • Θάνατος από Ατύχημα - πληρώνεται σε περίπτωση απώλειας ζωής του Ασφαλισμένου όταν αυτή είναι αποτέλεσμα ατυχήματος.
    • Μπορεί να προστεθεί στα βασικά σχέδια: Level Term, Level Term Plus.
  • Θάνατος από Ατύχημα ή Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ατύχημα - πληρώνεται στην περίπτωση που ο Ασφαλισμένος, μετά από ατύχημα, πεθάνει ή καταστεί μόνιμα ολικά ανίκανος για εξάσκηση οποιουδήποτε επαγγέλματος για περίοδο πέραν των έξι μηνών και η Ανικανότητα του είναι μόνιμης φύσης.
    • Μπορεί να προστεθεί στα βασικά σχέδια: Level Term, Level Term Plus.
  • Μόνιμη Ολική Ανικανότητα – το ωφέλημα πληρώνεται σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας του Ασφαλισμένου, σε δώδεκα τριμηνιαίες δόσεις, μετά την παρέλευση έξι μηνών συνεχούς ολικής ανικανότητας η οποία προέρχεται από ασθένεια που εμφανίστηκε ή ατύχημα που πραγματοποιήθηκε ενόσω το Επιπρόσθετο Ωφέλημα αυτό ήταν σε ισχύ. Η ανικανότητα θα πρέπει να είναι μόνιμης φύσης και ο Ασφαλισμένος να είναι ολικά ανίκανος, εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος, να εξασκεί το συνηθισμένο του επάγγελμα ή οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα το οποίο λογικά είναι ικανός να εξασκεί λόγω της μόρφωσης ή της κατάρτισης του. Σε περίπτωση που η βασική κάλυψη είναι σε μειούμενη βάση, η Μόνιμη Ολική Ανικανότητα θα είναι επίσης σε μειούμενη βάση.
    • Μπορεί να προστεθεί στα βασικά σχέδια: Level Term, Decreasing Term, Level Term Plus.
  • Level Up Μόνιμη Ολική Ανικανότητα / Level Up Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ατύχημα – το ωφέλημα πληρώνεται σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας του Ασφαλισμένου, σε δώδεκα τριμηνιαίες δόσεις, μετά την παρέλευση έξι μηνών συνεχούς ολικής ανικανότητας η οποία προέρχεται από ασθένεια που εμφανίστηκε ή ατύχημα που πραγματοποιήθηκε ενόσω το Επιπρόσθετο Ωφέλημα αυτό ήταν σε ισχύ. Η ανικανότητα θα πρέπει να είναι μόνιμης φύσης και ο Ασφαλισμένος να είναι ολικά ανίκανος, εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος, να εξασκεί το συνηθισμένο του επάγγελμα ή οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα το οποίο λογικά είναι ικανός να εξασκεί λόγω της μόρφωσης, της κατάρτισης ή της εμπειρίας του. Η χρέωση ασφαλίστρου αυξάνεται με την ηλικία του Ασφαλισμένου, επιτρέποντας έτσι πιο χαμηλά αρχικά ασφάλιστρα. Η κάλυψη παρέχεται για ανικανότητα εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος, ή ατυχήματος μόνο, ανάλογα με το ωφέλημα που θα επιλεχθεί.
    • Μπορεί να προστεθεί στα βασικά σχέδια: Level Up Term.
  • Level Up Μειούμενη Μόνιμη Ολική Ανικανότητα  / Level Up Μειούμενη Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ατύχημα – ισχύει ότι και για το Level Up Μόνιμης Ολικής Ανικανότητα / Level Up Μόνιμης Ολικής Ανικανότητα από Ατύχημα, αλλά το Ασφαλισμένο Ποσό μειώνεται με προκαθορισμένο τρόπο σε κάθε επέτειο του Συμβολαίου έτσι ώστε να μην υπάρχει κάλυψη στο τέλος της διάρκειας του Συμβολαίου. Το αρχικό Ασφαλισμένο Ποσό θα αναθεωρείται σε κάθε επέτειο της Ημερομηνίας Έναρξης του Επιπρόσθετου Ωφελήματος.
    • Μπορεί να προστεθεί στα βασικά σχέδια: Level Up Decreasing Term.
  • Εισόδημα Ανικανότητας - πληρώνεται μηνιαία για αρχική περίοδο 24 μηνών σε περίπτωση ολικής ανικανότητας, μετά την παρέλευση τριών μηνών οποιασδήποτε περιόδου ολικής ανικανότητας. Ο Ασφαλισμένος θεωρείται ολικά ανίκανος αν αδυνατεί, εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος, να εξασκεί το συνηθισμένο του επάγγελμα ή οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα το οποίο λογικά είναι ικανός να εξασκεί λόγω τις μόρφωσης ή κατάρτισης του. Μετά την αρχική περίοδο 24 μηνών, το ωφέλημα θα συνεχίζεται να πληρώνεται μέχρι τον τερματισμό του Συμβολαίου ή μέχρι τη λήξη του ωφελήματος ή μέχρι τα εξηκοστά πέμπτα γενέθλια του Ασφαλισμένου, νοουμένου ότι η ολική ανικανότητα καταστεί και μόνιμη.
    • Μπορεί να προστεθεί στα βασικά σχέδια: Level Term, Level Term Plus.
  • Σοβαρές Ασθένειες – πληρώνεται το Ασφαλισμένο Ποσό του Επιπρόσθετου Ωφελήματος, σε περίπτωση διάγνωσης ή χειρουργικής επέμβασης για μια από τις πιο κάτω δέκα Σοβαρές Ασθένειες: Καρκίνος (με καθορισμένη κρισιμότητα), Ανεπάρκεια Στεφανιαίων Αρτηριών που απαιτεί χειρουργική θεραπεία, Καρδιακή Προσβολή (με καθορισμένη κρισιμότητα), Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια, Μεταμόσχευση Βασικού Οργάνου, Εγκεφαλική Συμφόρηση, Ανατομική Εγχείρηση Καρδιάς, Σκλήρυνση κατά Πλάκας, Καλοήθης Όγκος στον Εγκέφαλο και Τύφλωση. Πλήρης ερμηνεία των καλυπτόμενων ασθενειών υπάρχει στους όρους του ωφελήματος. Με την αποδοχή της απαίτησης το ωφέλημα τερματίζεται και το Συμβόλαιο παραμένει σε ισχύ.
    • Μπορεί να προστεθεί στα βασικά σχέδια: Level Term, Level Term Plus
  • Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων / Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων από Ατύχημα - το ωφέλημα παρέχεται μετά την παρέλευση έξι μηνών συνεχούς ολικής ανικανότητας του Ασφαλισμένου, η οποία προέρχεται από ασθένεια που εμφανίστηκε ή ατύχημα που πραγματοποιήθηκε ενόσω το Επιπρόσθετο Ωφέλημα αυτό ήταν σε ισχύ. Η ολική ανικανότητα καθορίζεται ως η ανικανότητα του Ασφαλισμένου να εξασκεί το συνηθισμένο του επάγγελμα ή οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα το οποίο λογικά είναι ικανός να εξασκεί λόγω της μόρφωσης, της κατάρτισης ή της εμπειρίας του. Σε τέτοια περίπτωση ο Ασφαλισμένος απαλλάσσεται από την υποχρέωση πληρωμής περαιτέρω ασφαλίστρων, για το διάστημα που συνεχίζει χωρίς διακοπή η ολική ανικανότητα του, μέχρι την λήξη του Συμβολαίου ή μέχρι τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας του, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Η κάλυψη παρέχεται για ανικανότητα εξαιτίας ασθένειας και ατυχήματος, ή ατυχήματος μόνο, ανάλογα με το ωφέλημα που θα επιλεχθεί.
    • Μπορεί να προστεθεί στα βασικά σχέδια: Level Term, Decreasing Term, Level Term Plus, Level Up Term, Level Up Decreasing Term

 

 

Η Απλή Ασφάλεια Πρόσκαιρης Διάρκειας απευθύνεται σε όσους χρειάζονται συγκεκριμένη ασφαλιστική κάλυψη για καθορισμένο χρονικό διάστημα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 

Σε περίπτωση μιας πρόωρης απώλειας ζωής, είναι αναπόφευκτο ότι θα προκύψουν σοβαρές οικονομικές συνέπειες για την οικογένεια. Η Απλή Ασφάλεια Ζωής παρέχει στα αγαπημένα μας πρόσωπα το αναγκαίο κεφάλαιο για να αντιμετωπίσουν αυτές τις συνέπειες, καθώς και τα έξοδα που θα προκύψουν.

Η Απλή Ασφάλεια Ζωής πέραν από το χαμηλό κόστος και την καθορισμένη διάρκεια λήξης, προσφέρει τη δυνατότητα για  ψηλή ασφαλιστική κάλυψη. Το ασφαλισμένο ποσό πληρώνεται σε περίπτωση θανάτου της ασφαλισμένης ζωής και σε περίπτωση που αυτό συμβεί μέσα στα καθορισμένα, από το συμβόλαιο χρονικά πλαίσια.

Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης  συμπληρωματικών ωφελημάτων στην Απλή Ασφάλεια Ζωής τα οποία φαίνονται πιο κάτω:

  • Απώλεια Ζωής από Ατύχημα
  • Μόνιμη Ολική Ανικανότητα
  • Απώλεια Ζωής από Ατύχημα ή Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ατύχημα
  • Εισόδημα Ανικανότητας
  • Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων
  • Ωφέλημα Σοβαρών Ασθενειών

 

 

Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Flexible Term Life: Επιπρόσθετα Ωφελήματα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου
Ονοματεπώνυμο*
Επαρχία διαμονής*
Ηλεκτρονική διεύθυνση*
Τηλέφωνο*
Είστε πελάτης της Universal Life;* Ναι Οχι
* Υποχρεωτικά πεδία