ΑΔΩΝΗΣ ΑΔΩΝΗ: ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2018

Το πρώτο τρίμηνο του 2018 έχει κιόλας περάσει και τα αποτελέσματα έχουν αναδείξει σαν κορυφαίο ασφαλιστή της Universal Life τον Άδωνη Άδωνη. 

 

Μέσα από μια προσωπική συνέντευξη μαζί του μάθαμε τα δικά του μυστικά για την επιτυχία, αλλά και το τί θα συμβούλευε μελλοντικούς υποψηφίους ασφαλιστικούς συμβούλους.

 

Αν και είναι ακόμη σχετικά νωρίς, φαίνεται πως το 2018 είναι μια χρονιά που αρχίζει για σένα πολύ θετικά. Πώς νιώθεις γι αυτήν την επιτυχία;

Είναι σίγουρα πολύ νωρίς ακόμη για να διαφανεί το πώς θα πάει η υπόλοιπη χρονιά. Με χαροποιεί πολύ το αποτέλεσμα του πρώτου τριμήνου αλλά είμαι ο άνθρωπος που δεν εφησυχάζεται. Το ότι το πρώτο τρίμηνο ήρθε η πρώτη επιτυχία, δεν πρέπει να αφαιρέσει από την προσήλωση και την συνεχιζόμενη προσπάθεια. 

 

Μετράς αρκετά χρόνια στο επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου και δεν είναι η πρώτη φορά που έχεις αναδειχτεί. Ποιό πιστεύεις πως είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια μαγική συνταγή η οποία να δουλεύει για όλους το ίδιο. Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω για τον εαυτό μου είναι ότι αυτό που με κράτησε και με βοήθησε να αναδειχτώ σε αυτό το επάγγελμα είναι η σκληρή δουλειά αλλά κυρίως η αγάπη για τον θεσμό της ασφάλισης και  για τον άνθρωπο. 

 

Πόσο σημαντικό είναι το όνομα και η φήμη μιας ασφαλιστικής εταιρείας για να πετύχει κάποιος ως ασφαλιστικός σύμβουλος;

Το ότι είχα πίσω μου ένα όνομα όπως αυτό της Universal Life, ήταν σίγουρα ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο στα χέρια μου. Για μένα μια πετυχημένη πορεία στο επάγγελμα προϋποθέτει ένα δυνατό συνδυασμό διαφόρων παραγόντων, όπως η αξιοπιστία και το καλό όνομα μια ασφαλιστικής εταιρείας, τα σωστά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά σχέδια τα οποία πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους πελάτη, καθώς και η σωστή εκπαίδευση και τα εργαλεία. Όλα αυτά μαζί με ένα δυναμικό και οργανωμένο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ο οποίος έχει αγαπήσει το επάγγελμα, αποτελούν πολύ σημαντικά συστατικά για να χαράξουν μια δυναμική πορεία.   

 

Τί θα συμβούλευες κάποιον υποψήφιο για το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου; 

Να μην περιμένει γρήγορα και εύκολα κέρδη. Οι οικονομικές απολαβές θα έρθουν μετά από πολλή και σκληρή δουλειά αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο αυτές που θα σε βοηθήσουν να διαπρέψεις και να πετύχεις, αλλά ούτε και αυτές που θα σε κάνουν να παραμείνεις στο χώρο.  Αυτό που κράτησε έμενα τόσα χρόνια είναι η αγάπη για το θεσμό της ασφάλισης και το ότι είχα ένα επάγγελμα μέσω του οποίου μπορούσα να προσφέρω σε άλλους ανθρώπους και να τους βοηθήσω να βελτιώσουν τη ζωή τους.