Τιμητική διάκριση για την Universal Life από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού

Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για την Universal Life, αφού ήταν μια από τις τρείς εταιρείες που βραβεύτηκαν ισότιμα στα πλαίσια του 5ου Διαγωνισμού Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που προκήρυξε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ). Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2019 στα πλαίσια δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντών και στις εταιρείες που βραβεύθηκαν απονεμήθηκε τιμητική διάκριση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο του ΠΣΣΕ κ. Ηλία Δημητρίου. 

Ο διαγωνισμός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης έχει ως σκοπό την ανάδειξη των καλών πρακτικών/δράσεων που έχουν αναπτύξει εταιρείες με τη συνεργασία εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αποφάσισε ειδικά επιλεγμένη επιτροπή αξιολόγησης, η οποία αποτελείτο από εκπροσώπους της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ς, του Υπουργείου Εργασίας, , του ΚΕΒΕ, της ΟΕΒ, του Κυπριακού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και του ΠΣΣΕ. 

 Η Universal Life διακρίθηκε για τη διοργάνωση των πρωτοποριακών εκστρατειών «Χάρισε ένα αστέρι αυτά τα Χριστούγεννα» και «Μαγείρεψε Υγιεινά, Ζήσε Καλύτερα» που είχαν απώτερο στόχο την ενίσχυση του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ, του οποίου η Εταιρεία είναι Διαχρονικός Χορηγός τα τελευταία 30 χρόνια. 

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Universal Life, κ. Σωκράτης Σολομίδης, αποδεχόμενος τη διάκριση εκ μέρους της Εταιρείας δήλωσε ότι αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για την Εταιρεία και είναι το επιστέγασμα της διαχρονικής προσήλωσης της προς την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό. Πρόσθεσε ότι η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Εταιρείας και του ανθρώπινου δυναμικού της. «Αποτελεί δέσμευση μας» τόνισε «να  διατηρούμε μια αμφίδρομη σχέση με την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε και να συμβάλλουμε θετικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας».