Η Universal Life βράβευσε τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους για το 2017

Τις επιτυχίες των κορυφαίων ασφαλιστών του 2017 γιόρτασε η Universal Life σε μια φαντασμαγορική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Χαρουπόμυλο Λανίτη στη Λεμεσό την Παρασκευή 1η Ιουνίου. Με τη θεματολογία της βραδιάς να επικεντρώνεται γύρω από το Διαμάντι και τους συμβολισμούς που ο πολύτιμος αυτός λίθος μεταφέρει γύρω από τη διαχρονική του αξία και τη μοναδικότητα του, η εκδήλωση είχε ως στόχο να αναδείξει αυτήν ακριβώς την ίδια αξία που έχουν για την Universal Life οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το Ασφαλιστικό Δίκτυο της Εταιρείας καθώς και το Ανθρώπινο Δυναμικό. Παρέστη επίσης ο πρώην Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας Δρ. Ανδρέας Κ. Κρητιώτης καθώς και ο κ. Έβαν Γαβάς ο οποίος από την 1η Ιουλίου αναλαμβάνει καθήκοντα Πρώτου Εκτελεστικού Διευθυντή. 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Δρ Φώτος Ια. Φωτιάδης, σε χαιρετισμό του που αναγνώσθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συγχάρηκε όλους τους ασφαλιστικούς συμβούλους για το σημαντικότατο και δύσκολο έργο τους. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους βραβευθέντες, τους οποίους  η σπανιότητα, η λάμψη και η ανθεκτικότητα τους, τους κατατάσσουν στην κορυφή. «Τρανή απόδειξη της επιτυχίας αυτής» δήλωσε, «είναι η εκτίμηση και εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας που για 6η συνεχή χρονιά αναδεικνύουν, μέσα από ανεξάρτητες έρευνες αγοράς την Universal Life ως την πιο αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία στον κλάδο ζωής στην Κύπρο». 

Ο Αναπληρωτής Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Κύπρος Μοιράνθης σε δική του ομιλία, συνεχάρη και αυτός με τη σειρά του τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους εξαίροντας την τόλμη τους να βγουν στην πρώτη γραμμή. Κάνοντας αναφορά στη φράση του Θουκυδίδη «Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς», κάλεσε όλους τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της Universal Life να πάρουν την τύχη στα δικά τους χέρια και να παραδειγματιστούν από τα άτομα που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε με τις επιδόσεις τους τονίζοντας ότι η συνταγή για την επιτυχία προϋποθέτει συστηματική και οργανωμένη δραστηριότητα, προσήλωση στους στόχους και το θεσμό της ασφάλισης, συνεχή διεύρυνση του πελατολογίου τους, αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται και διατήρηση μια αισιόδοξης στάσης ζωής.  Διαβεβαίωσε πως η Διεύθυνση και το ΔΣ της Εταιρείας θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στο ασφαλιστικό δυναμικό για να τους παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της Universal Life για την πολύτιμη συνεισφορά τους στις προσπάθειες για επίτευξη των κοινών στόχων. 

Ο κ. Μοιράνθης δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο του Δρ. Ανδρέα Κ. Κρητιώτη, πρώην Πρώτου Εκτελεστικού Διευθυντή της Universal Life, ο οποίος κατάφερε όπως δήλωσε «να μανουβράρει με μαεστρία το σκάφος της Universal Life μέσα από τις φουρτούνες και να το οδηγήσει σε ασφαλή λιμάνια, γερό και έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος». Καλωσόρισε επίσης τον νέο Πρώτο Εκτελεστικό Διευθυντή, κ. Έβαν Γαβάς, διαβεβαιώνοντας τον ότι όλοι θα είναι δίπλα του για να τον βοηθήσουν να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα. 

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Κούλλης Σαββίδης στο δικό του χαιρετισμό εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την περηφάνια του για το ότι για 5η συνεχή χρονιά η Εταιρεία πέτυχε αύξηση τόσο σε παραγωγή όσο και σε παραγωγικότητα. Τόνισε πως το πείσμα και η θέληση που χαρακτηρίζει τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της Universal Life προσφέρει αισιοδοξία για τις όποιες νέες προκλήσεις και ευκαιρίες που παρουσιάζονται, καθώς επίσης και σιγουριά ότι το πιο αξιόμαχο δίκτυο στην αγορά οδεύει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.  

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή επάθλων και τιμητικών διακρίσεων στους διακριθέντες  Ασφαλιστικούς Συμβούλους  για την παραγωγή τους το 2017.

 

Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι  ακόλουθοι:

1ος Ασφαλιστικός Σύμβουλος:  Άδωνης Άδωνη

 

2ος  Ασφαλιστικός Σύμβουλος: Μεθόδιος Παπαμεθοδίου

 

3η  Ασφαλιστική Σύμβουλος: Ρίτσα Σαββίδου

 

1ο  κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Χριστάκη Μακρή

 

 

2ο  κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Μιχάλη Αργυρίδη