Αναλλοίωτη η πρωτιά στην Αξιοπιστία

Ανεξάρτητη έρευνα αναδεικνύει και πάλι την Universal Life πρώτη σε αξιοπιστία για 8η συνεχή χρονιά!

 

Σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε και ανακοίνωσε η RAI Consultants για λογαριασμό της ιστοσελίδας Stockwatch, η Universal Life αναδείχθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία ανάμεσα σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες του Κλάδου Ζωής στην Κύπρο. 

Συγκεκριμένα, η Universal Life έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε 600 καταναλωτές τόσο στο δείκτη αξιοπιστίας των εταιρειών του κλάδου ζωής όσο και στο κατά πόσον οι καταναλωτές θα την σύστηναν σε τρίτους.

 

Σε δήλωση του αναφορικά με τα αποτελέσματα της έρευνας ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life, κύριος Έβαν Γαβάς, δήλωσε ότι η αξιοπιστία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αξίες της Εταιρείας γι αυτό και διαφυλάττεται ως κόρη οφθαλμού. «Η επιβεβαίωση» τόνισε «για 8η συνεχή χρονιά της ηγετικής θέσης που κατέχουμε στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά και στο μυαλό του Κύπριου καταναλωτή, αποτελεί μια μοναδική διάκριση για μας και ταυτόχρονα μια πρόκληση να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των καταναλωτών. Είναι επίσης και μια μεγάλη ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που έχει επιδείξει η Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια και αποκτά ιδιαίτερη σημασία στην περίοδο που διανύουμε εντός πανδημίας και με τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας κάνετε κλικ εδώ.