Η Universal Life «κάνει το αύριο καλύτερο» και στις πληγείσες κοινότητες της ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας

Η Universal Life στα πλαίσια της ευρύτερης περιβαλλοντικής της πολιτικής και κάνοντας πράξη το σλόγκαν της «Κάνουμε το αύριο καλύτερο», συνεισφέρει έμπρακτα στην προστασία και αποκατάσταση των περιοχών που πλήγηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό και Λάρνακα, χορηγώντας τη φύτευση δενδρυλλίων, ενισχύοντας έτσι τις προσπάθειες του Τμήματος Δασών για αναδάσωση των πυρόπληκτων περιοχών. 

Η έναρξη των φυτεύσεων, στην οποία η Universal Life χορήγησε τη φύτευση και φροντίδα 500 δενδρυλλίων, πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δασών το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στην παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Δρος Κώστα Καδή και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, Κλέλιας Βασιλείου. 

Εκ μέρους της Διεύθυνσης του Τμήματος Δασών ο κ. Αρίσταρχος Αριστάρχου εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την Universal Life για την συνεισφορά της.  Σε δική του δήλωση του ο Γενικός Διευθυντής Διοίκησης της Universal Life κ. Κύπρος Μοιράνθης τόνισε ότι « η Universal Life, από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την ετοιμότητα της να βοηθήσει τις κοινότητες των ορεινών περιοχών Λεμεσού και Λάρνακας που πλήγηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Τμήματος Δασών για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στις εν λόγω περιοχές, η Εταιρεία αποφάσισε να συνεισφέρει οικονομικά για τη φύτευση και φροντίδα 500 δενδρυλλίων στα πλαίσια της ευρύτερης Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης που αποσκοπεί στην ανάληψη δράσεων για βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, και ευχήθηκε ταυτόχρονα όπως η προσπάθεια αυτή συμβάλει στην αναγέννηση των πυρόπληκτων περιοχών και των κατοίκων τους».