Η βραδιά των Κορυφαίων Αστεριών της Universal Life!

Τις επιτυχίες των Κορυφαίων Ασφαλιστών του 2018 γιόρτασε η Universal Life σε μια φαντασμαγορική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό την Παρασκευή, 31 Μαΐου. Με τη θεματολογία της βραδιάς να επικεντρώνεται γύρω από τα καταξιωμένα αστέρια του κινηματογράφου και τα επιτεύγματα τους μέσα από τη θέληση και τη σκληρή δουλειά, η εκδήλωση είχε ως στόχο να αναδείξει την επιμονή, το σθένος και τις αντοχές που επιδεικνύουν οι Κορυφαίοι Ασφαλιστές της Universal Life στην επίτευξη των στόχων τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Έφορος Ασφαλίσεων κα Βικτώρια Νάταρ και η Βοηθός Έφορος Ασφαλίσεων κα Τώνια Τσαγγάρη.  Παρευρέθηκαν επίσης  ο  Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Universal Life,  κος  Γιώργος Γεωργίου, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής, κ. Έβαν Γαβάς, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το Ανθρώπινο Δυναμικό και το Ασφαλιστικό Δίκτυο της Εταιρείας.

Ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου,  κος  Γιώργος Γεωργίου, σε χαιρετισμό του, συνεχάρη όλους τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους για το δύσκολο έργο τους, επισημαίνοντας τη σημαντικότητα που έχει η βράβευση των κορυφαίων σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον με μεγάλες προκλήσεις. Με βαθιά συγκίνηση αφιέρωσε την βραδιά στον αείμνηστο Φώτο Φωτιάδη, τέως Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ο οποίος πάντοτε αναγνώριζε και επαινούσε τη σκληρή δουλειά του ασφαλιστικού δυναμικού. Κλείνοντας, διαβεβαίωσε ότι με τη συνεχή στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο έχει πρόσφατα εγκρίνει το νέο στρατηγικό πλάνο της Εταιρείας που προβλέπει μεγαλεπήβολες επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες αλλά και με την εισαγωγή νέων ασφαλιστικών προγραμμάτων, η Universal Life θα διατηρήσει τον ηγετικό της ρόλο και θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο στην Κυπριακή αγορά.

Ο  Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Έβαν Γαβάς σε δική του ομιλία, συνεχάρη και αυτός με τη σειρά του τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, εξαίροντας τις αντοχές και την επιμονή που επιδεικνύουν  ενάντια στις προκλήσεις και τα εμπόδια. Τόνισε πως σε μια εποχή όπου ο ασφαλιστικός τομέας μεταβάλλεται με γρήγορους ρυθμούς λόγω της τεχνολογίας, των νέων εποπτικών οδηγιών και ρυθμίσεων αλλά και τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας, αυτό που παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο, είναι η ανάγκη του κόσμου για ένα αξιόπιστο και επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο ο οποίος να τους καθοδηγεί μέσα στο σύνθετο φάσμα προϊόντων και επιλογών.

Κάνοντας αναφορά στη φράση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Franklin D. Roosevelt ότι «υπάρχουν πολλοί τρόποι να προχωρήσεις μπροστά, αλλά μόνο ένας τρόπος να μείνεις στάσιμος" ο κ. Γαβάς τόνισε τη σημαντικότητα να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στο νέο περιβάλλον και να συνεχίζουμε απτόητοι στα όποια εμπόδια και προκλήσεις παρουσιάζονται εκφράζοντας παράλληλα και τη βεβαιότητα ότι το ασφαλιστικό δυναμικό της Universal Life θα συνεχίσει την πορεία του προς την πρωτιά και την αριστεία.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Κούλλης Σαββίδης στο δικό του χαιρετισμό εξέφρασε την ικανοποίηση για το ότι για μια ακόμα χρονιά η Εταιρεία πέτυχε αύξηση στις πωλήσεις αλλά και στην ανάπτυξη του δικτύου της. Ευχαρίστησε όλους τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους που με τον απαράμιλλο επαγγελματισμό, το ήθος και την αφοσίωση τους κατάφεραν να πετύχουν τον κάθε στόχο που είχε τεθεί, επισημαίνοντας πως τα τελευταία χρόνια βραβεύονται όλο και περισσότεροι συνεργάτες, γεγονός που επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία της Universal Life αλλά και την αισιοδοξία που νιώθουμε για το μέλλον. Κλείνοντας, κάλεσε τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους να νιώθουν περήφανοι για τις επιτυχίες τους και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον συνάνθρωπο τους βασιζόμενοι πάντοτε στα σωστά πρότυπα, κάτι που θα καταστήσει την ανοδική τους πορεία μία φυσιολογική εξέλιξη.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών διακρίσεων στους διακριθέντες  Ασφαλιστικούς Συμβούλους  για την παραγωγή τους το 2018.

 

Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι  ακόλουθοι:

 

1ος Ασφαλιστικός Σύμβουλος:  Άδωνης Άδωνη

2ος  Ασφαλιστικός Σύμβουλος: Μεθόδιος Παπαμεθοδίου

3η  Ασφαλιστική Σύμβουλος: Ρίτσα Σαββίδου

 

1ο  κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Χριστάκη Μακρή

2ο  κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Μιχάλη Αργυρίδη

3ο κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Ιάσωνα Γ. Κυριάκου