Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Διαχρονική μας αξία και αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας μας!

Ένα άτομο με πορτοκαλί τοπ και μαύρα μαλλιά
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η ζωή είναι πολύτιμη! Αυτό το γνωρίζουμε καλά στην Universal Life, γι’ αυτό συνεισφέρουμε διαχρονικά σε τομείς που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας οι οποίοι περιλαμβάνουν τη στήριξη της παιδείας και του πολιτισμού, του περιβάλλοντος, καθώς και την παροχή χορηγιών σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και κοινωφελή ιδρύματα.

Για τα τελευταία 22 χρόνια είμαστε Διαχρονικός Χορηγός του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου και τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει, ενώ παράλληλα στηρίζουμε τις εκστρατείες ενημέρωσης  που αναλαμβάνει.

Στηρίζουμε επίσης διαχρονικά και το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού και τις εκστρατείες του για ανακούφιση των δυσπραγούντων συνανθρώπων μας και προς οικογένειες με οικονομικά προβλήματα.

Για 35 συναπτά έτη, η Universal Life υπήρξε επίσης διαχρονικός χορηγός του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ.), ενισχύοντας οικονομικά το έργο του και συμβάλλοντας στον εμπλουτισμό των υπηρεσιών που προσφέρει.

Περισσότερα Λιγότερα
Χέρι ενηλίκων και ένα παιδικό χέρι που κάνουν μια καρδιά
Διαχρονική αξία και αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας μας!

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ), ως μία από τις σημαντικότερες αξίες της Universal Life, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των δραστηριοτήτων μας. Στις δύσκολες συγκυρίες και προκλήσεις της εποχής μας, το αίσθημα ευθύνης προς τον συνάνθρωπο αποκτά ακόµη μεγαλύτερη σηµασία και συνειδητά αποτελεί έναν από τους βασικότερους άξονες δράσης της Universal Life. Μέσα από τις ενέργειες αυτές, η Εταιρεία αναδεικνύει τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν οι πελάτες της και η κοινωνία γενικότερα

Περισσότερα Λιγότερα