Σύνταξη
Εξασφαλίστε ένα εγγυημένο, σταθερό εισόδημα εφ' όρου ζωής διασφαλίζοντας μια άνετη συνταξιοδότηση
Εισόδημα Ζωής

Το Εισόδημα Ζωής είναι ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε άτομα που βρίσκονται ήδη στη συνταξιοδότηση και θέλουν να την ενισχύσουν καταβάλλοντας ένα εφάπαξ ποσό το οποίο μετατρέπεται σε μηνιαία σύνταξη.

Το Εισόδημα Ζωής απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 50-75 χρονών και το ακριβές ποσό της σύνταξης που θα καταβάλλεται, εξαρτάται από την ηλικία του ασφαλιζομένου κατά την αγορά του σχεδίου και του ύψους του εφάπαξ ποσού που θα καταβληθεί ( ασφάλιστρα προσόδου /annuity rates).

Στόχος του σχεδίου είναι να βοηθήσει τα άτομα που βρίσκονται ήδη στη συνταξιοδότηση να  ενισχύσουν την κοινωνική τους σύνταξη. Με την πληρωμή ενός εφάπαξ ασφαλίστρου, το ποσό αυτό μετατρέπεται σε μια σταθερή μηνιαία σύνταξη για το υπόλοιπο της ζωής των ασφαλιζομένων.

Το Εισόδημα Ζωής παρέχει πολλαπλές επιλογές για την καταβολή της σύνταξης:

  • Εφ’ όρου ζωής σύνταξης όπου σε περίπτωση απώλειας ζωής του συνταξιοδοτούμενου να τερματίζεται αυτόματα η πληρωμή της.
  • Εφ’ όρου ζωής με εγγυημένη περίοδο 5 ή 10 χρόνια.
  • Εφ’ όρου ζωής με δικαίωμα μεταβίβασης μέχρι και το 75% της αρχικής προσόδου σε εξαρτώμενο σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου. Σε περίπτωση που ο κατονομαζόμενος εξαρτώμενος είναι ανήλικος, τότε η πρόσοδος θα καταβάλλεται μέχρι τα 21α γενέθλιά του.

 

Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Εισόδημα Ζωής. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου
Ονοματεπώνυμο*
Επαρχία διαμονής*
Ηλεκτρονική διεύθυνση*
Τηλέφωνο*
Είστε πελάτης της Universal Life;* Ναι Οχι
* Υποχρεωτικά πεδία