Σύνταξη
Ένα σύγχρονο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ιδανικό για τη συμπλήρωση της κοινωνικής σύνταξης
UniPension

To UniPension είναι ένα σύγχρονο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ιδανικό για τη συμπλήρωση της κοινωνικής σύνταξης και την εξασφάλισης μιας καλύτερης ποιότητας ζωής στη συνταξιοδότηση.

Το σχέδιο προσφέρει τη δυνατότητα συσσώρευσης κεφαλαίου κατά τη διάρκεια του εργάσιμου βίου μέσα από τη συστηματική αποταμίευση και επένδυση στα Eσωτερικά Eπενδυτικά Tαμεία της Universal Life

Το UniPension απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται μακροπρόθεσμα να δημιουργήσουν ένα σεβαστό κεφάλαιο κατά την αφυπηρέτησή τους, μέσω συστηματικής αποταμίευσης στα Eσωτερικά Επενδυτικά Ταμεία της UniversalLife.

Στόχος του σχεδίου είναι η δημιουργία και η συσσώρευση κεφαλαίου μέσω συστηματικής αποταμίευσης, προσθέτοντας σημαντικά στη σύνταξη που θα λαμβάνει  ο ασφαλιζόμενος από το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων όταν αφυπηρετήσει.

Σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας για εργασία και προτού ο συνταξιοδοτούμενος συμπληρώσει τα 60α του γενέθλια  μπορεί να ζητήσει την πρόωρη μετατροπή του κεφαλαίου σε σύνταξη.

Το σχέδιο μπορεί να έχει διάρκεια από 10 μέχρι 45 χρόνια και περιλαμβάνει τη συμμετοχή του πελάτη στην επενδυτική διαχείριση του σχεδίου ανάλογα με το επενδυτικό προφίλ και τους επενδυτικούς του στόχους. Υπάρχει δυνατότητα αυξομείωσης των ασφαλίστρων καθώς και η δυνατότητα καταβολής επιπρόσθετου ποσού για αύξηση του συσσωρευμένου κεφαλαίου.

Τα ασφάλιστρα φοροαπαλάσσονται ανάλογα με τα φορολογικά δεδομένα του ασφαλισμένου. Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές για τον τρόπο καταβολής της μηνιαίας σύνταξης και η διασφάλιση της είναι δεδομένη αφού το UniPension δεν εξαγοράζεται ούτε και εκχωρείται:  

  • Eφ’ όρου ζωής σύνταξη όπου σε περίπτωση απώλειας ζωής του συνταξιοδοτούμενου να τερματίζεται αυτόματα η πληρωμή της
  • Εφ' όρου ζωής σύνταξη με εγγυημένη περίοδο 5 ή 10 χρόνων
  • Δυνατότητα μεταβίβασης μέχρι και το 75% της αρχικής σύνταξης σε εξαρτώμενα πρόσωπα, σε περίπτωση απώλειας ζωής του συνταξιοδοτουμένου. Σε περίπτωση που ο κατονομαζόμενος εξαρτώμενος είναι ανήλικος, τότε η πρόσοδος θα καταβάλλεται μέχρι τα 21α γενέθλιά του.

 

Σημαντική Ενημέρωση:

Μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες για το προϊόν αυτό και τα Εσωτερικά Επενδυτικά Ταμεία της Universal Life με τα οποία είναι συνδεδεμένο, στους πιο κάτω συνδέσμους:  

Πληροφοριακά Έντυπα Εσωτερικών Επενδυτικών Ταμείων-Περιοδικά Ασφάλιστρα

Πληροφοριακά 'Εντυπα Εσωτερικών Επενδυτικών Ταμείων-Εφάπαξ Ασφάλιστρα

 

 

Το UniPension παρέχει επίσης στον κάτοχό του την επιλογή για επιπρόσθετες καλύψεις μέσα από τα ακόλουθα επιπρόσθετα ωφελήματα:

  • Εισόδημα Ανικανότητας
  • Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων

 

Τόσο οι ακριβής όροι και προϋποθέσεις όσο και οι διάφορες εξαιρέσεις για την πληρωμή οποιονδήποτε ωφελημάτων, περιγράφονται στα ενημερωτικά δελτία και στους όρους του συμβολαίου του συγκεκριμένου ασφαλιστικού προγράμματος

Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με UniPension. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου
Ονοματεπώνυμο*
Επαρχία διαμονής*
Ηλεκτρονική διεύθυνση*
Τηλέφωνο*
Είστε πελάτης της Universal Life;* Ναι Οχι
* Υποχρεωτικά πεδία