Ζωή
Ειδικά φτιαγμένο για τη σύγχρονη γυναίκα με ένα μοναδικό συνδυασμό ωφελημάτων.
UniLady

To UniLady είναι ένα επενδυτικό ασφαλιστικό σχέδιο καθορισμένης διάρκειας. Έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για τις γυναίκες που θέλουν να είναι προετοιμασμένες για τα απρόοπτα περιστατικά που τις αφορούν και πιθανόν να συμβούν, εξασφαλίζοντας κάλυψη για την αντιμετώπιση τους.

Το UniLady απευθύνεται σε γυναίκες μέχρι 50 χρονών που θέλουν να είναι προετοιμασμένες για απρόοπτα περιστατικά που πιθανόν να συμβούν, εξασφαλίζοντας κάλυψη για ανακούφιση των ιδίων καθώς και της οικογενείας τους, από δυσχερείς οικονομικές επιπτώσεις

Το UniLady προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ωφελημάτων προσφέροντας κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ζωής, διάγνωση σοβαρής ασθένειας, μόνιμης ολικής ανικανότητας, καθώς επίσης και σε περίπτωση διάγνωσης μη διηθητικού εντοπισμένου καρκινώματος γυναικολογικής φύσεως.

Το UniLady προσφέρεται για μια καθορισμένη διάρκεια μέχρι την ηλικία των 65 με μέγιστο ποσό ασφάλισης τις €200.000

Σε περίπτωση επέλευσης του ασφαλισμένου κινδύνου, ο δικαιούχος εισπράττει είτε το ασφαλισμένο ποσό, είτε την αξία εξαγοράς, όποιο από τα δύο ποσά είναι το μεγαλύτερο.

Επιπρόσθετα από τις κύριες καλύψεις, προσφέρει κάλυψη για διάφορα είδη μη διηθητικού εντοπισμένου καρκινώματος που παρουσιάζονται στις γυναίκες παρέχοντας στην ασφαλισμένη το 20% του ασφαλισμένου ποσού, καθώς επίσης και τεστ Παπανικολάου και μαστογραφίας (καλύπτεται ένα καθορισμένο ποσό). 

 

Σημαντική Ενημέρωση:

Μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες για το προϊόν αυτό και τα Eσωτερικά Επενδυτικά Ταμεία της Universal Life με τα οποία είναι συνδεδεμένο, στους πιο κάτω συνδέσμους:  

Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών Σχεδίου

Πληροφοριακά Έντυπα Εσωτερικών Επενδυτικών Ταμείων-Περιοδικά Ασφάλιστρα

Πληροφοριακά 'Εντυπα Εσωτερικών Επενδυτικών Ταμείων-Εφάπαξ Ασφάλιστρα

Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης συμπληρωματικών ωφελημάτων τα οποία φαίνονται πιο κάτω:

  • Απλή Ασφάλεια Ζωής
  • Απώλεια Ζωής από Ατύχημα
  • Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων
  • Major Medical

 Δείτε την αναλυτική επεξήγηση του κάθε ωφελήματος.

 

Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με UniLady. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου
Ονοματεπώνυμο*
Επαρχία διαμονής*
Ηλεκτρονική διεύθυνση*
Τηλέφωνο*
Είστε πελάτης της Universal Life;* Ναι Οχι
* Υποχρεωτικά πεδία