Υγεία
Ενα σχέδιο υγείας σχεδιασμένο αποκλειστικά για φοιτητές με ετήσιο όριο κάλυψης €100,000.
MultiCare StudentCare

Το σχέδιο StudentCare διατίθεται αποκλειστικά σε φοιτητές και προσφέρει τα βασικά ωφελήματα που είναι απαραίτητα κατά τη διαμονή στο εξωτερικό. Διατίθεται με ένα συνολικό ετήσιο ανώτατο όριο €100.000, ενώ μπορείτε να επιλέξετε ένα προαιρετικό ετήσιο αφαιρετέο ποσό €85 ή €170, για τη μείωση του ασφαλίστρου σας.

Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ Ευρείας Κάλυψης η οποία καλύπτει τα έξοδά σας σε γιατρούς και τα φάρμακα καθώς και αυτά σε περίπτωση νοσηλείας σας σε νοσοκομείο ή κλινική και Βασικής Κάλυψης η οποία καλύπτει τα έξοδά σας σε περίπτωση νοσηλείας σας σε νοσοκομείο ή κλινική.

Έχετε διεθνή κάλυψη και επιλέγετε τη χώρα στην οποία θα μεταβείτε για διάγνωση ή και θεραπεία ανάλογα με τη γεωγραφική ζώνη που θα επιλέξετε: Αν επιλέξετε τη Ζώνη 1 θα έχετε παγκόσμια κάλυψη, ή αν επιλέξετε τη Ζώνη 2θα έχετε κάλυψη σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ελβετία.

Για να υπολογίσετε το δικό σας σχέδιο MultiCare κάνετε κλικ στο εργαλείο υπολογισμού ασφαλίστρων.

Για τους πίνακες ασφαλίστρων MultiCare κάνετε κλικ εδώ

 

Έγγραφο Πληροφοριών για MultiCare Student Care

Tο StudentCare καλύπτει τα έξοδα ενδονοσοκομειακής θεραπείας για τα ακόλουθα:

 • Χρεώσεις νοσοκομείου ή κλινικής
 • Χρεώσεις ιατρών, χειρουργών και αναισθησιολόγων
 • Επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και φυσιοθεραπεία (κατά την διάρκεια παραμονής σε νοσοκομείο)
 • Επίδομα παραμονής

Καλύπτει επίσης επιπρόσθετες θεραπείες όπως:

 • Χειρουργικές επεμβάσεις που δεν χρήζουν νοσηλείας
 • Αξονική Τομογραφία, Μαγνητική Τομογραφία και PET scanning ως εσωτερικός ασθενής
 • Χημειοθεραπεία/Ραδιοθεραπεία/θεραπεία ογκολογίας

Αν επιλέξετε σχέδιο με Ευρεία Κάλυψη, το StudentCare σας προσφέρει επιπρόσθετα με όλα τα άλλα:

 • Τα έξοδα των επισκέψεών σας σε γιατρούς και τα φάρμακά σας
 • Εναλλακτική Θεραπεία: όπως φυσιοθεραπεία, χειροπρακτική, οστεοπαθητική, ομοιοπαθητική και ποδίατρο.
 • Αξονική, Μαγνητική Τομογραφία και PET scanning ως εξωτερικός ασθενή
 • Κατ οίκον νοσηλευτική φροντίδα

Επιλέγοντας το Διεθνές Σχέδιο Υγείας MultiCare, θα έχετε επίσης πρόσβαση στα πιο κάτω επιπρόσθετα ωφελήματα:

 • Διεθνή Επείγουσα Ιατρική Βοήθεια – η υπηρεσία διακομιδής και επαναπατρισμού είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο, οπουδήποτε στον κόσμο. Σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, αν δεν μπορείτε να λάβετε τη θεραπεία που χρειάζεστε επιτόπου, θα διευθετήσουμε τη μεταφορά σας στο πλησιέστερο μέρος όπου είναι διαθέσιμες οι απαραίτητες ιατρικές διευκολύνσεις ή μεταφορά σας στην Κύπρο.
 • Απευθείας διακανονισμός των λογαριασμών νοσοκομειακής περίθαλψης – είμαστε συμβεβλημένοι με περισσότερους από 11.000 παροχείς ιατρικής περίθαλψης παγκοσμίως, διαμέσου των οποίων μπορούν να εξοφλούνται άμεσα οι λογαριασμοί των νοσηλευόμενων.
 • Εξειδικευμένες πληροφορίες υγείας – Η υπηρεσία πληροφοριών υγείας είναι διαθέσιμη σε όλα τα μέλη μας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο. Μπορείτε να μιλήσετε απευθείας σε έμπειρους επαγγελματίες για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων υγείας. Όλων των ειδών οι πληροφορίες – για ασθένειες, ιατρικούς όρους, φαρμακευτική αγωγή, φροντίδα μωρών – είναι διαθέσιμες με ένα τηλεφώνημα.
 • Διαχείριση συμβολαίων και απαιτήσεων απευθείας από Κύπρο - Εξειδικευμένο προσωπικό εδώ στην Κύπρο αναλαμβάνει την ικανοποίηση των αναγκών σας. Για θεραπεία εκτός Κύπρου, έχουμε την παγκόσμια υποστήριξη της AXA-PPP healthcare, μιας από τις μεγαλύτερες και πιο έμπειρες ασφαλιστικές εταιρείες υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.
 • My Digital Doctor- Ως μέλος, θα έχετε πρόσβαση στον My Digital Doctor, τον διαδικτυακό μας εικονικό ιατρικό βοηθό που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη για να αξιολογήσει τα συμπτώματά σας, να λάβετε εισηγήσεις για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια και μια προδιάγνωση σε λιγότερο από 3 λεπτά
 • Διαχείριση Υποθέσεων- Οι Διαχειριστές Υποθέσεων σας προσφέρουν μια φιλική και επαγγελματική υπηρεσία για να σας βοηθήσουν όταν υποβάλλεστε σε θεραπεία από μια περίπλοκη ιατρική κατάσταση. Οι Διαχειριστές Υποθέσεων διαθέτουν τη γνώση και τις δεξιότητες για να σας παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη και διοικητική βοήθεια από τη διάγνωση έως το τέλος της θεραπείας
 • Εξειδικευμένο Τηλεφωνικό Κέντρο για άμεση εξυπηρέτηση πελατών- Ως μέλος έχετε πρόσβαση σε Εξειδικευμένο Τηλεφωνικό Κέντρο για πιο αποτελεσματική και άμεση υποστήριξη σας.

 

Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με MultiCare StudentCare. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου
Ονοματεπώνυμο*
Επαρχία διαμονής*
Ηλεκτρονική διεύθυνση*
Τηλέφωνο*
Είστε πελάτης της Universal Life;* Ναι Οχι
* Υποχρεωτικά πεδία