Υγεία
Το μόνο σχέδιο υγείας στην αγορά που καλύπτει τις 6 σοβαρές ασθένειες εντός και εκτός Κύπρου βάσει πραγματοποιηθέντων εξόδων.
MultiCare Essential

Το MultiCare Essential είναι το μόνο σχέδιο υγείας στην Κυπριακή αγορά που προσφέρει κάλυψη για 6 σοβαρές ασθένειες τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου βάσει πραγματοποιηθέντων εξόδων.

Με ένα πολύ προσιτό μηνιαίο ασφάλιστρο μπορείτε να αποκτήσετε ένα σχέδιο Ενδονοσοκομειακής Κάλυψης το οποίο καλύπτει το κόστος της θεραπείας, τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής, καθώς και άλλες πρόσθετες παροχές, μέχρι €1.000.000 ετησίως (με ανώτατο όριο τα €2.000.000 εφόρου ζωής).

Μπορείτε επίσης να επιλέγετε τη χώρα στην οποία θα μεταβείτε ανάλογα με τη γεωγραφική ζώνη που θα επιλέξετε: Αν επιλέξετε τη Ζώνη 1 θα έχετε παγκόσμια κάλυψη, ή αν επιλέξετε τη Ζώνη 2 θα έχετε κάλυψη σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ελβετία.

Τo MultiCare Essential καλύπτει τις ακόλουθες 6 σοβαρές ασθένειες:

  • Καρκίνος
  • Καρδία – Επέμβαση Αορτοστεφανιαίας Παράκαμψης, Αγγειοπλαστική Στεφανιαίων αρτηριών
  • Διόρθωση ή αντικατάσταση καρδιακής βαλβίδας
  • Χειρουργική Αορτή
  • Μεταμόσχευση Βασικού Οργάνου και Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών
  • Εγκεφαλικό επεισόδιο

Παρέχει κάλυψη σε ιδιωτικά νοσοκομεία της επιλογής του ασθενή στην Κύπρο και στο εξωτερικό περιλαμβανομένων των εξόδων ταξιδιού και διαμονής. Μέσα από το Δίκτυο Προμηθευτών Ιατρικών Υπηρεσιών ο ασθενής μπορεί να έχει πρόσβαση σε πάνω από 200 ιδιώτες παρόχους ιατρικών υπηρεσιών στην Κύπρο και 11.000 ιδιώτες ιατρούς και νοσοκομεία στο εξωτερικό.

Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα απευθείας διακανονισμού απαιτήσεων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό για ενδονοσοκομειακά έξοδα και συγκεκριμένες διαγνωστικές εξετάσεις.

Για να υπολογίσετε το δικό σας σχέδιο MultiCare κάνετε κλικ στο εργαλείο υπολογισμού ασφαλίστρων.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το MultiCare Essential εδώ.

Βρείτε το εγχειρίδιο για το MultiCare Essential εδώ

 

 

 

Επιλέγοντας το Διεθνές Σχέδιο Υγείας MultiCare, θα έχετε επίσης πρόσβαση στα πιο κάτω επιπρόσθετα ωφελήματα:

  • Διεθνή Επείγουσα Ιατρική Βοήθεια – η υπηρεσία διακομιδής και επαναπατρισμού είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο, οπουδήποτε στον κόσμο. Σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, αν δεν μπορείτε να λάβετε τη θεραπεία που χρειάζεστε επιτόπου, θα διευθετήσουμε τη μεταφορά σας στο πλησιέστερο μέρος όπου είναι διαθέσιμες οι απαραίτητες ιατρικές διευκολύνσεις ή μεταφορά σας στην Κύπρο.
  • Απευθείας διακανονισμός των λογαριασμών νοσοκομειακής περίθαλψης – είμαστε συμβεβλημένοι με περισσότερους από 11.000 παροχείς ιατρικής περίθαλψης παγκοσμίως, διαμέσου των οποίων μπορούν να εξοφλούνται άμεσα οι λογαριασμοί των νοσηλευόμενων.
  • Health at Hand – Η υπηρεσία πληροφοριών υγείας είναι διαθέσιμη σε όλα τα μέλη μας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο. Μπορείτε να μιλήσετε απευθείας σε έμπειρους επαγγελματίες για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων υγείας. Όλων των ειδών οι πληροφορίες – για ασθένειες, ιατρικούς όρους, φαρμακευτική αγωγή, φροντίδα μωρών – είναι διαθέσιμες με ένα τηλεφώνημα.
  • Διαχείριση συμβολαίων και απαιτήσεων απευθείας από Κύπρο - Εξειδικευμένο προσωπικό εδώ στην Κύπρο αναλαμβάνει την ικανοποίηση των αναγκών σας. Για θεραπεία εκτός Κύπρου, έχουμε την παγκόσμια υποστήριξη της AXA-PPP healthcare, μιας από τις μεγαλύτερες και πιο έμπειρες ασφαλιστικές εταιρείες υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με MultiCare Essential. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου
Ονοματεπώνυμο*
Επαρχία διαμονής*
Ηλεκτρονική διεύθυνση*
Τηλέφωνο*
Είστε πελάτης της Universal Life;* Ναι Οχι
* Υποχρεωτικά πεδία