Υγεία
Για σας που ψάχνετε μια πιο οικονομική λύση η οποία να παρέχει το ίδιο επίπεδο ποιότητας τόσο στις καλύψεις σας όσο και στην εξυπηρέτηση.
MultiCare Excess Options

Οι επιλογές σχεδίων MultiCare Excess Options δημιουργήθηκαν από την Universal Life σε συνεργασία με την AXA Global Health Care, ειδικά για άτομα που ψάχνουν μια πιο οικονομική λύση στην ασφάλιση της υγείας τους η οποία να τους παρέχει το ίδιο επίπεδο ποιότητας τόσο στις καλύψεις όσο και στην ταχύτητα εξυπηρέτησής τους. 


Με τις επιλογές σχεδίων MultiCare Excess Options  θα συνεχίσετε να νοιώθετε την ίδια σιγουριά, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, ότι σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος σε σας ή στην οικογένεια σας, θα έχετε πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα.  Προκειμένου όμως το κόστος της ασφάλισης να είναι πιο προσιτό, οι εν λόγω επιλογές περιλαμβάνουν ένα ετήσιο αφαιρετέο ποσό.

 

Τι σημαίνει Ετήσιο Αφαιρετέο Ποσό;

Είναι κάποιο ποσό ανά έτος το οποίο καλύπτει ο ίδιος ο ασθενής σύμφωνα με το σχέδιο που έχει επιλέξει, το οποίο στην συνέχεια αφαιρείται από το πληρωτέο ποσό.  Με αυτό τον τρόπο πληρώνει σημαντικά  χαμηλότερο ασφάλιστρο και έχει πρόσβαση στην ίδια άμεση και ποιοτική ιατρική φροντίδα όπως και στις υπόλοιπες επιλογές του Διεθνούς Σχεδίου Υγείας  MultiCare.

 

Σε ποιες επιλογές του σχεδίου MultiCare θα είναι διαθέσιμα τα MultiCare Excess Options;

Οι  επιλογές αφαιρετέων ποσών  θα είναι διαθέσιμες για τα σχέδια Βασικής Κάλυψης (Ενδονοσοκομειακή Περίθαλψη) MultiCare Premiere και MultiCare Value Plus.  Υπάρχουν 3 επιλογές ετήσιων αφαιρετέων ποσών, €1.000, €2.500 και €5.000.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές αφαιρετέων ποσών αλλά και τα  ωφελήματα που παρέχονται κάτω από κάθε επιλογή επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σημαίνει Ετήσιο Αφαιρετέο Ποσό;

Είναι κάποιο ποσό ανά έτος το οποίο καλύπτει ο ίδιος ο ασθενής σύμφωνα με το σχέδιο που έχει επιλέξει, το οποίο στην συνέχεια αφαιρείται από το πληρωτέο ποσό.  Με αυτό τον τρόπο πληρώνει σημαντικά  χαμηλότερο ασφάλιστρο και έχει πρόσβαση στην ίδια άμεση και ποιοτική ιατρική φροντίδα όπως και στις υπόλοιπες επιλογές του Διεθνούς Σχεδίου Υγείας  MultiCare.

Οι  επιλογές αφαιρετέων ποσών  θα είναι διαθέσιμες για τα σχέδια Βασικής Κάλυψης (Ενδονοσοκομειακή Περίθαλψη) MultiCare Premiere και MultiCare Value Plus.  

Υπάρχουν 3 επιλογές ετήσιων αφαιρετέων ποσών, €1.000, €2.500 και €5.000.

Αφού έχει περάσει ένα λογικό χρονικό διάστημα μετά την υλοποίηση του ΓΕΣΥ και αφού θα έχετε προσωπική εμπειρία ως προς τις υπηρεσίες του, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο και να μελετήσετε μαζί του τα MultiCare Excess Options όσον αφορά μια πιθανή τροποποίηση στο σχέδιο σας.

Είναι κάποιο ποσό ανά έτος το οποίο καλύπτει ο ίδιος ο ασθενής σύμφωνα με το σχέδιο που έχει επιλέξει, το οποίο στην συνέχεια αφαιρείται από το πληρωτέο ποσό.  Με αυτό τον τρόπο πληρώνει σημαντικά  χαμηλότερο ασφάλιστρο και έχει πρόσβαση στην ίδια άμεση και ποιοτική ιατρική φροντίδα όπως και στις υπόλοιπες επιλογές του Διεθνούς Σχεδίου Υγείας  MultiCare.

Ωφέλημα εξετάσεων ρουτίνας για ενήλικες και πακέτο προληπτικών εξετάσεων για παιδιά

Σε περίπτωση που επιλέξετε το MultiCare Premiere με ευρεία κάλυψη, θα έχετε τα ακόλουθα επιπρόσθετα ωφελήματα:   

Ωφελήματα Οριο Κάλυψης Το ωφέλημα αυτό καλύπτει προληπτικές εξετάσεις όπως και χωρίς να περιορίζεται σε:
Προληπτικές εξετάσεις για άνδρες €100 κάθε χρόνο Τεστ κοπώσεως, ΗΚΓ, εξετάσεις προστάτη και αιματολογικές αναλύσεις*
Προληπτικές εξετάσεις για γυναίκες €100 κάθε χρόνο Μαστογραφία, Τεστ Παπανικολάου*
Πακέτο προληπτικών εξετάσεων για παιδιά €75 κάθε χρόνο για κάθε παιδί μέλος Γενικές εξετάσεις υγείας και εμβολιασμοί*

 
*Το ετήσιο αφαιρετέο ποσό δεν εφαρμόζεται στο ωφέλημα αυτό.

 

Προαιρετικό Πακέτο Ωφελημάτων για την επιλογή Premiere-Ευρεία Κάλυψη:
Για τα μέλη που είναι ασφαλισμένα ή επιλέγουν να ασφαλιστούν κάτω από το σχέδιο Premiere-Ευρεία κάλυψη, προσφέρεται η επιλογή ενός επιπρόσθετου πακέτου τα οποία ενισχύουν ακόμα περισσότερο το ψηλό επίπεδο των ωφελημάτων που προσφέρει το MultiCare.

Σε περίπτωση που επιλέξετε το MultiCare Premiere με ευρεία κάλυψη, θα έχετε τα ακόλουθα επιπρόσθετα ωφελήματα:   

  Περιγραφή Όριο
Οδοντιατρική θεραπεία

Κάλυψη για εξαγωγή, καθαρισμό, σφράγισμα, θεραπεία απονεύρωσης, γέφυρες και κορώνες,πανοραμικές ακτινογραφίες, θεραπεία ουλίτιδας και χειρουργική αφαίρεση δοντιού.

Ανώτατο όριο €500 κάθε χρόνο
Εξαγωγή €30 κάθε δόντι
Καθαρισμός €40 κάθε χρόνο
Σφράγισμα €30 κάθε δόντι
Θεραπεία απονεύρωσης €50 κάθε δόντι
Γέφυρες και κορώνες €80 κάθε δόντι
Ακτινογραφίες €15 κάθε ακτινογραφία
Θεραπεία ουλίτιδας €60 κάθε χρόνο 
Χειρουργική αφαίρεση €80 κάθε δόντι
Οφθαλμολογία

Χρεώσεις για οφθαλμολογικές εξετάσεις,συνταγολογημένα γυαλιά και φακοί επαφής.Θα πληρώσουμε τα πιο πάνω μόνο εάν τα γυαλιά και οι φακοί επαφής θα χρησιμοποιούνται για διόρθωση της όρασης σας.

Ανώτατο όριο €100 κάθε χρόνο
Χρόνιες ασθένειες

Κάλυψη φαρμάκων και διαγνωστικών εξετάσεων που σχετίζονται με χρόνιες ασθένειες.Παρακαλούμε σημειώστε ότι προϋπάρχουσες χρόνιες ασθένειες δεν καλύπτονται κάτω από αυτό το ωφέλημα.

 Ανώτατο όριο €300 κάθε χρόνο
Εξετάσεις ρουτίνας

Επιπρόσθετη κάλυψη για εξετάσεις ρουτίνας με βάση το ωφέλημα 21 του πίνακα ωφελημάτων.Παρακαλούμε σημειώστε - αυτή η αναβάθμιση είναι επιπρόσθετη του ωφελήματος 21

Άνδρες και γυναίκες €300 κάθε χρόνο.
Παιδιά €200 κάθε χρόνο
Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με MultiCare Excess Options. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου
Ονοματεπώνυμο*
Επαρχία διαμονής*
Ηλεκτρονική διεύθυνση*
Τηλέφωνο*
Είστε πελάτης της Universal Life;* Ναι Οχι
* Υποχρεωτικά πεδία